Betalen

Het versturen van de rekeningen en de administratieve verwerking van betalingen hebben wij uitbesteed aan infomedics.

U dient uw nota te betalen op bankrekening NL 34 ABNA 0243240058 t.n.v. infomedics met vermelding van het notanummer/betalingskenmerk. Let er op dat u op tijd (binnen 30 dagen) betaalt. Een tweede betalingsherinnering brengt 19,99 euro extra kosten met zich mee.

Contact Infomedics:

Website: www.infomedics.nl 

Telefoon: 036-2031900 (lokaal tarief)

Openingstijden Infomedics: Ma t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur

E-mail: rekening@infomedics.nl

Postadres: Postbus 60108, 1320 AC Almere

Inhoudelijke vragen

Voor vragen over de gedeclareerde behandelingen kunt u contact opnemen met onze praktijk (liefst per e-mail: info@tandartstuindorp.nl). Voor algemene informatie over behandelingen en tarieven kunt u terecht op Tandheelkundig Informatiepunt (TIP) of www.allesoverhetgebit.nl.

Uw factuur komt voortaan via e-mail
 
Infomedics is gestart met digitaal factureren. Dat is efficiënter en het is ook nog eens veel beter voor het milieu. In plaats van een factuur per post ontvangt u een e-mail met een betaallink. In die e-mail staan ook een factuurnummer en betalingskenmerk. Via het door u opgegeven mobiele nummer ontvangt u een verificatiecode. Als u met die gegevens inlogt op infomedics.nl kunt u uw factuur inzien en betalen.
 
U kunt betalen via iDeal, via automatische incasso of via internetbankieren. Als u bent ingelogd op infomedics.nl kunt u digitaal factureren ook uitzetten als u liever een factuur per post ontvangt. Ontvangt u nog geen digitale factuur maar wilt u dat wel graag? Geef dan uw e-mailadres door aan onze praktijk. Wij zorgen dan dat u voortaan uw factuur via dat e-mailadres ontvangt. Wilt u liever geen digitale factuur dan kunt u dit ook altijd aangeven tijdens uw bezoek aan de praktijk.
 
Hebt u vragen? Bekijk dan via het menu van www.infomedics.nl naar de meest gestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij, dan kunt u ook contact opnemen met de Servicedesk van infomedics via 036-2031900 

Mail mij terug

De praktijk

Prof. Sjollemalaan 36
3571CH Utrecht
Telefoon: 030 23 22 235
E-mail: info@tandartstuindorp.nl

Openingstijden
maandag t/m vrijdag
8:30-12:30 en 13:00-16:30