Afspraak maken

 

U kunt online een afspraak maken voor de periodieke controle en ook voor uw eerste bezoek aan de praktijk. Als uw gegevens bij ons bekend zijn dan logt u hieronder in in de webagenda. De eerste keer vult u uw e-mail adres in en uw geboortedatum (DD-MM-JJJJ). Daarna kiest u uw eigen wachtwoord. Heeft u uw e-mailadres bij ons op de praktijk gewijzigd? Dan moet u dat zelf wijzigen in de webagenda. Log nog één keer in met uw oude e-mailadres en wijzig het bij uw instellingen in de webagenda. Succes!

Let op: de webagenda is niet bedoeld voor spoedafspraken. Als u pijn heeft of een andere acute klacht aan uw mond/gebit dan moet u ons altijd bellen. 

LET OP: de webagenda is vernieuwd. Logde u voorheen in met uw e-mailadres en weet u uw wachtwoord niet meer? Kies dan voor de optie: "IK BEN NIEUW". U moet een nieuwe gebruikersnaam aanmaken en daarna uw wachtwoord opnieuw instellen.

Open de webagenda

Mail mij terug

U heeft geen toestemming gegeven voor het plaatsen van cookies. Daarom kunt u dit formulier niet gebruiken. Neem contact met ons op via info@tandartstuindorp.nl.

De praktijk

Prof. Sjollemalaan 36
3571CH Utrecht
Telefoon: 030 23 22 235
E-mail: info@tandartstuindorp.nl

Openingstijden
ma-vr 8:30-12:30 en 13:00-16:30